Нам 2 роки!

Автор: Eagle от 25-04-2010, 21:07
Нам 2 роки!
26 квітня 2010 року KCS виповнилося 2 роки!
Звичайно, в масштабах біло-синього руху вік зовсім не значний, але все ж таки можна стверджувати, що ми є стабільним, перспективним колективом однодумців, який приймає участь у всіх напрямках діяльності двіжу та робить все для піднесення гордого імені «Фанати Динамо»! Найголовнішим є те, що ми впевнені у собі, прагнемо й подалі розвиватися і самовдосконалюватися та отримуємо справжню насолоду від нашого спільного та єдиного фанатського життя!
Зараз KCS – це близько 15 чоловік, які всі як один мають спільну мету та біло-сині серця. Це постійне представництво від банди на виїздах – наш виїзний банер за цей рік можна було спостерігати на всіх стадіонах, де грала наша Команда, найважливіші виїзні матчі були пробиті майже усім складом. Це участь у підготовці усіх шоу та перфомансів на наших трибунах та поза нимим, популярізація руху та висвітлення його діяльності, це зайняття спортом та здоровий спосіб життя, це жага до перемог та постійного розвитку!
Бажаємо успіхів, сили та доброї вдачі всім нам, всім, хто весь цей час був пліч-о-пліч поруч із нами та взагалі усьому славному руху Хохлів!
Поки ми разом – з нами вища сила!
шаблоны для dle 11.2
 
Kyiv City Supporters (KCS) 2008-2014