28/03/2015. Благодійний турнір з шахів.

Автор: Bianco от 1-04-2015, 21:14
Чергові змагання відбулися під егідою WBC) Цього разу - з шахів. Скоріше за все, це був перший турнір з шахів в історії руху такого рівня. Принаймні, жоден з учасників пригадати подібних змагань серед хлопців з нашої трибуни не міг.
В турнірі взяли участь 17 учасників: 16 хлопців з нашої трибуни та 1 хлопець учасник АТО (він зараз знаходиться на лікуванні і на змагання його запросили волонтери, яким наш рух вже протягом тривалого часу допомагає)
Всі учасники були розбиті на 4 групи. По 2 кращих представника кожної групи виходили до 1/4 фіналу і там вже змагання відбувалися на виліт. Турнір проходив з спеціальними годинниками, які використовуються при грі в шахи.
Рівень змагань був доволі високий. А вже починаючи з 1/2 фіналу боротьба йшла до останньої секунди.
В загальному підсумку було визначено 5 переможців, які отримали грамоти та подарунки від Магазину одягу ULTRA також заохочувальний приз отримав самий юний учасник змагань. В нагородженні переможців взяли участь хлопці з C14, які також допомогли нам з приміщенням для проведення змагань.
Всі зібрані на змаганнях кошти, вже традиційно, будуть використані для допомоги нашим хлопцям, які зараз на Сході захищають Україну.






шаблоны для dle 11.2
 
Kyiv City Supporters (KCS) 2008-2014