кривбас - Динамо 11/03/2012 ЧУ

Автор: Eagle от 13-03-2012, 18:50
Перший виїзд 2012 року був до міста в якому «майже немає метро», тобто до Кривого Рога.
Перед грою була інформація про те, що господарі хочуть зробити вартість квитків на гостьовий сектор по 40 гривень. Та вже під самим сектором нам повідомили, що всіх запустять безкоштовно. Шмон не завадив пронести киянам все, що вони хотіли на сектор, і зробити підтримку улюбленої команди максимально яскравою. На самому секторі було дуже багато молоді. Вже перші хвилини показали, хто насправді був господарем поля. Святкування забитих м’ячів супроводжувалося піротехнікою, яку так не люблять наші депутати, що навіть спеціальний закон хочуть прийняти. Вочевидь, крім піро на стадіонах, більше ніяких проблем в нашій країні не залишилося.
В другому таймі місцеві відвідувачі стадіо захотіли взяти в киян реванш хоча б на трибунах, але і тут в них нічого не вдалося. Кінцівка гри супроводжувалася гучними та злагодженими зарядами, піротехнікою та звуками від хрумтіння «індивідуальних пластикових місць». Інколи складалося враження, що для Кривого Рогу і Луцьку їх робила одна організація.
Після гри команда підійшла до сектору та подякувала нам за підтримку. На секторі нас тримали не довго, тож до вокзалу всі змогли добратися оперативно, щоб вже в потязі мати змогу мріяти про нові виїзні матчі та враження на них

кривбас - Динамо 11/03/2012 ЧУ




шаблоны для dle 11.2
 
Kyiv City Supporters (KCS) 2008-2014