Ультрас в світі: збірна Угорщини - збірна ізраїлю 15/08/2012

Автор: Bianco от 19-08-2012, 17:36
Зі всіх 5 зустрічей між цими збірними угорщина ще жодного разу не перемагали. Чергова гра, хоча й мала статус товариської, мала порушити цю традицію. Принаймні так вважала угорська преса та вболівальники.
Найдешевший квиток на гру коштував 3000 форінтів (10 євро).

Це звична ціна на збірну в цій країні. Цікавий момент: квитки на гру біля стадіо не продавались. В касах, які знаходяться поруч в місцевій концертній арені (щось на зразок нашого МВЦ), сказали їхати в центр міста в офіс туристичної компанії. Добре, що про квиток я потурбувався раніше. Хоча, безпосередньо перед грою, квитки можна було купити з рук дешевше номіналу.
На матчі в основному сім`ї з дітьми, багато дітей з різних футбольних шкіл зі своїми вихователями та просто молодь. Певна кількість вболівальників прибувала на мікроавтобусах з сусідніх регіонів.

Зустрічались і групки хуліганів, яких було дуже легко помітити неозброєним оком на загальному фоні. Білі тапки, кежуал, шмотки угорського бренду Harcos (боєць). Вік 18–45 років. Хоча з зовнішнього вигляду визначити до якого саме руху вони належать мені не вдалося.
Ультрас в світі: збірна Угорщини - збірна ізраїлю 15/08/2012
Під стадіо продають насіння, дудки, прапори та всякий непотріб. Особливою популярністю користується перец – солений рогалик з сиром. На стадіо та навколо нього багато сірих.

Шмону майже немає – можна пронести все, що заманеться.

На вході юнаки та дівчата роздають безкоштовно програмки на гру, свіжий номер спортивної газети та журнали.


Стадіо заповнюється повільно, за 30 хвилин до свистка сектори майже порожні, але черги до наметів з їжею і напоями вже великі.


На початок гри трибуни вже заповнені на третину.

Активні фанати зайняли 2 неповних сектори під таблом. Були присутні і гості, яких налічувалося приблизно 2/3 сектору.

Ізраїльський гімн був освистаний угорськими фанатами. Деякі групки хуліганів можна було побачити на звичайних секторах, які, звісно, і не думали вставати коли лунала ця пісенька.

Після виконання національного гімну Угорщини розгортається текстовик з написом «2012-es Magyar Olimpiai Csapat bьszkйk vagyьnk rбtok» (Олімпійська збірна команда Угорщини 2012 – ми пишаємося вами).

Далі починається шиза нон-стоп. Декілька разів за гру були переклички з кузьмою hajrб – magyarok (вперед – угорці). Особливо порадував заряд Ki nem ugrбl – bьdцs zsidу (хто не скаче – брудний жид).
Сама гра не була сумною. Постійні загострення зі сторони обох команд, але все таки більша перевага була на стороні угорської збірної. На 51 хвилині Джуджак відкриває рахунок і біжить обійматися до фанатів, за ним біжить і вся команда.

Але під кінець гри, на 84 хвилині мадяри все ж таки пропускають гол. 1-1, команди підходять до своїх трибун, половина ізраїльської команди кидає футболки своїм вболівальникам.
P.S. Варто відмітити те, як працює станція метро після закінчення матчу. В середину людей запускають сірі. Коли на платформі збирається вже велика купка людей, натовп перестають запускати до тих пір, поки в вагони не посідають всі ті, хто на пероні. Таким чином не створюється скупчення.
шаблоны для dle 11.2
 
Kyiv City Supporters (KCS) 2008-2014