17/09/2016. Благодійний турнір з шахів

Автор: Bianco от 20-09-2016, 22:28
Майже через 1,5 роки після проведення минулого турніру з шахів, нам вдалося провести ще один. Цього разу нам з приміщення допомогла "Освітня асамблея", за що їм організатори висловлюють велику подяку.

Перед початком турніру було декілька варіантів щодо формату. Були пропозиції провести його за "швейцарською" системою (хто не знає, що це - подивіться в гугглі), та все ж вирішили зупинитися на форматі, за яким грали минулого року. 16 учасників були поділені на 4 групи, з кожної до 1/4 фіналу виходили по 2 учасники, які потім вже грали на виліт. Призери минулого турніру були розведені по різних групах.

В турнірі також взяли участь хлопці з "Азову". Один з них вийшов з групи, і поступився лише в матчі за 5 призове місце. Також варто зазначити, що в одній групі склалася цікава ситуація, коли 3 гравців здобули по 2 перемоги і не було можливості визначити, хто яке місце зайняв. Тож довелося проводити золотий матч за місце в 1/4 фіналу.

В самому ж фіналі змагань переможець минулого турніру підтвердив свій рівень, та знову здобув перемогу. Варто зазначити, що цього року на змаганні було більше сильніших гравців, ніж минулого разу.

В кінці змагань всім п'ятьом переможцям були вручені грамоти та подарунки від Магазину одягу ULTRA. Всі зібрані під час змагань кошти вже традиційно були використані для допомоги хлопцям, які захищають нашу Батьківщину на Сході. На завершення хочеться побажати, щоб наступного турніру не довелося чекати ще 1,5 роки))

P.S. Організатори змагань ще раз висловлюють подяку "Освітній асамблеї" за допомогу в проведенні змагань.






шаблоны для dle 11.2
 
Kyiv City Supporters (KCS) 2008-2014