17/09/2016. Благодійний турнір з шахів

Опубліковано 20-09-2016, 22:28
Майже через 1,5 роки після проведення минулого турніру з шахів, нам вдалося провести ще один. Цього разу нам з приміщення допомогла "Освітня асамблея", за що їм організатори висловлюють велику подяку.

Були пропозиції провести його за "швейцарською" системою (хто не знає, що це - подивіться в гугглі), та все ж вирішили зупинитися на форматі, за яким грали минулого року. 16 учасників були поділені на 4 групи, з кожної до 1/4 фіналу виходили по 2 учасники, які потім вже грали на виліт. Призери минулого турніру були розведені по різних групах.

16/05/2015. Благодійний турнір з шашок.

Опубліковано 24-05-2015, 11:21
Минулої суботи відбувся турнір з шашок серед фанатів ВКДК. Вже за доброю традицією змагання проходили на Оболоні. З приміщенням нам допомогли військово-патріотичний фонд "Vis pacem" та С14.

Турнір зібрав 11 учасників, які були розбиті на 2 групи. За регламентом змагань з кожної групи 2 людини виходило до ½ фіналу. В загальному підсумку було визначено 5 переможців, які отримали грамоти та подарунки від Магазину одягу ULTRA.

Всі зібрані на змаганнях кошти, вже традиційно, будуть використані для допомоги нашим хлопцям, які зараз воюють на Сході нашої держави.

28/03/2015. Благодійний турнір з шахів.

Опубліковано 1-04-2015, 21:14
Чергові змагання відбулися під егідою WBC) Цього разу - з шахів. Скоріше за все, це був перший турнір з шахів в історії руху такого рівня. Принаймні, жоден з учасників пригадати подібних змагань серед хлопців з нашого руху не міг.
В турнірі взяли участь 17 учасників: 16 хлопців з нашої трибуни та 1 хлопець учасник АТО (він зараз знаходиться на лікуванні і на змагання його запросили волонтери, яким наш рух вже протягом тривалого часу допомагає)
Всі учасники були розбиті на 4 групи. По 2 кращих представника кожної групи виходили до 1/4 фіналу і там вже змагання відбувалися на виліт.

28/02/2015. Благодійний турнір з жиму штанги лежачи.

Опубліковано 5-03-2015, 10:52
Минулої суботи WBС та формація С14 провели спільний благодійний турнір з жиму штанги лежачи. Основним завдання змагань було зібрати кошти для захисників нашої Батьківщини, а також весело та з користю провести час серед однодумців.
Значну частину організаційних моментів взяли на себе хлопці та дівчата з С14, за що їм окрема подяка. З приміщенням нам допоміг військово-патріотичний фонд "Vis pacem". Певні проблеми були з грифом та лавкою для жиму, але всі питання вдалося владнати вчасно.

Допомога військовим

Опубліковано 6-06-2014, 21:43
Сьогодні відреагували на прохання студентів-активістів з Ірпеня допомогти військовим, які лежать в госпіталі. (деталі : ТУТ)
Тож ми закупили частину ліків та через знайомого передали їх волонтерам.
Робіть добрі справи - все повертається.

16/06/2013 м. Боярка. Урочисте відкриття комплексу поховань воїнів Армії УНР.

Опубліковано 17-06-2013, 01:26
16 червня в місті Боярка відбулося урочисте відкриття комплексу поховань воїнів Армії УНР. Слід зазначити, що участь в роботах з відновлення поховань брали й представники нашого руху.
Церемонії відкриття розпочалася з виконання Державного гімну України. Потім відбулося освячення нових і відновлених пам’ятників православним духовенством, виступи організаторів та пролунали героїчні пісні у виконанні гурту "Рутенія". Один з виступаючих зазначив, що радянська влада робила все можливе, щоб місцеві жителі не знали про те, що на їхній землі поховані ці люди. Люди які віддали життя своє за вільну та незалежну Україну. Але незважаючи на всі перепони, сьогодні імена цих героїв незабуті і їх памятають нащадки.
Участь в церемонії також взяли і декілька десятків людей з нашого сектору. Серед них була як молодь, так і ті хто ще в 80их роках минулого століття наводив страх на весь колишній Радянський Союз.

Біло-синій Київ

Опубліковано 26-04-2012, 00:40
Ще одне біло-синє графіті прикрасило наше рідне місто. Роботу вирішили приурочити до 4-річчя нашого колективу, яке ми відзначаємо 26 квітня.

Заявление фанатов "Динамо" относительно празнования Артёмом Милевским третьего гола в ворота "Шахтёра"

Опубліковано 9-07-2011, 23:29
Заявление фанатов "Динамо" относительно празнования Артёмом Милевским третьего гола в ворота "Шахтёра"
Из года в год мы наблюдаем, как большие дяди из больших кабинетов шаг за шагом своими инновационными реформами убивают футбол.
Убивают не свой футбол, который для них означает прибыль, пиар, рекламные отчисления, ТВ-пулы. Они убивают именно наш с вами футбол, такой, каким мы его полюбили в детстве, попав впервые на стадион. Они уничтожают именно те ценности, которые дороги нам – драйв, накал, мужская бескомпромиссная борьба, эмоции, радость победы и горечь поражения.



Біло-синій Київ #3

Опубліковано 8-06-2011, 13:17
Біло-синій Київ #3
Вчора ще одне графітті прикрасило стіни Києва








KCS - 3 роки!

Опубліковано 26-04-2011, 00:18
KCS - 3 роки!
На календарі кінець квітня 2011 року - це означає, що пішов четвертий рік діяльності угрупування фанатів ВКДК "Kyiv City Supporters".
За три роки діяльності у нас склався дружній та міцний колектив, приходять нові люди, ведеться робота з молоддю. Звичайно, багато з тих, хто починав у 2008 році будувати KCS з тих чи інших причин зараз нечасто з'являється на секторах, але всі ми залишаємось однією великою сім'єю. Хочеться вірити, що пройдений шлях не є марним, а попереду нас чекають лише нові звершення та досягнення.
Багато чого зроблено і робиться силами нашого колективу, що внести свій внесок в розвиток нашого великого та могутнього біло-синього руху, ще більше планів та амбіцій нас чекає у майбутньому, тому бажаємо усім сил та наснаги, щоб здобувати нові й нові перемоги на всіх фронтах!

Назад Вперед
Наверх
 
Kyiv City Supporters (KCS) 2008-2014