28/02/2015. Благодійний турнір з жиму штанги лежачи.

Автор: Bianco от 5-03-2015, 10:52
Минулої суботи WBС та формація С14 провели спільний благодійний турнір з жиму штанги лежачи. Основним завдання змагань було зібрати кошти для захисників нашої Батьківщини, а також весело та з користю провести час серед однодумців.
Значну частину організаційних моментів взяли на себе хлопці та дівчата з С14, за що їм окрема подяка. З приміщенням нам допоміг військово-патріотичний фонд "Vis pacem". Певні проблеми були з грифом та лавкою для жиму, але всі питання вдалося владнати вчасно.
Турнір розпочався з майстер-клас з ножового бою від клубу Fratria Fortis. Хлопці розказали про основні моменти роботи з ножем при самозахисті. Паралельно з майстер-класом відбувалося зважування та реєстрація учасників. За умовами змагань чоловікам потрібно було зробити максимальну кількість жимів штанги лежачи вагою 80% від власної ваги, а жінкам - 40%.
Ведучим змагань був Юрій Руф. Хоча, слід зазначити, він не лише проводив змагання, а й сам взяв в них участь та ще й потрапив до 10 переможців. Самі змагання проходили в конкурентній боротьбі. Так, наприклад, у дівчат 3 від 4 місця відділила лише 1 вдала спроба.
Результати переможців ж заслуговують на особливу повагу - і в чоловіків, і в жінок вони вижали штангу більше 40 разів.
Після завершення змагань відбулося нагородження учасників. Переможці отримали футболки від брендів Svastone та Provokator, журнали "Святослав" та нові збірки поезії від Юрія Руфа.
На останок - інформація про зібрані кошти на змаганнях. В підсумку ми зібрали досить таки непогану суму 2 305 гривень. Частина коштів пішла на організаційні витрати. Решта - 1 900 гривень - буде витрачена на допомогу полку "Азов". Ще раз дякуємо всім учасникам, гостям та глядачам заходу.
28/02/2015. Благодійний турнір з жиму штанги лежачи.









шаблоны для dle 11.2
 
Kyiv City Supporters (KCS) 2008-2014