KCS – 1 рік!

Автор: Eagle от 25-04-2009, 15:40
KCS – 1 рік!
Сьогодні, 26 квітня 2009 року, нашому ультрас - угрупуванню Kyiv City Supporters виповнюється один рік!
Рівно рік тому невелика група людей, які вже не перший сезон перебували у фанатському русі, уперше зібралася як єдина команда, заради того щоб разом підтримувати улюблений клуб та об’єднати навколо себе таких самих активних, креативних, цілеспрямованих людей. Саме так і було створено KCS. Ми почали ходити разом на домашні матчі, разом пробивати виїзди, поступово до нас почали долучатися нові люди, і вже із початком сезону, який наразі добігає закінчення, розпочалася наша активна діяльність. Замість легкого та безтурботного шляху компанії, яка разом ходить на футбол, ми обрали інший шлях, нелегкий, але такий цікавий та захопливий – шлях ультрас.
Звісно, для ультрас-угрупування один рік – строк дуже не значний, і ми прагнемо розвиватися швидкими темпами й надалі, реалізовувати свій потенціал та працювати на благо біло-синього руху. У нас великі плани на майбутнє, багато цікавих ідей, і ми впевнені, що здатні усі разом досягти значних успіхів! Ми завжди відкриті для нових людей, якщо ти бажаєш бути таким як ми – приєднуйся!
Наразі KCS – це дружній колектив людей, які об’єднані спільною ідеєю робити усе можливе для підтримки Великого Клубу та створення яскравого шоу на трибунах рідного стадіону і на виїздах, тісно співпрацювати та товаришувати з іншими динамівськими угрупуваннями. Ми ніколи не зупинимось на досягненому та прагнемо до постійного розвитку та вдосконалення!
Хочеться сказати велике «Дякую!» усім хто зараз із нами, за те що ми дружньо займаємось спільною справою, усім людям які були причетні до KCS за підтримку та допомогу, усім хлопцям із біло-синього фанатського руху та взагалі усім хто нас знає, за те що ми завжди пліч-о-пліч підтримуємо Рідний Клуб!


KCS – 1 рік!


KCS – 1 рік!
шаблоны для dle 11.2
 
Kyiv City Supporters (KCS) 2008-2014